The Fourth Sending Commander-In-Chief - Ballad Of Bonnie And Clyde

Bra lärare

Jag pluggar just nu på ett komvux i vingåker och jag måste verkligen säga att det funkar otroligt bra. Så jag är väldigt nöjd med att studera här och jag vill nästan inte att det ska ta slut. Jag är lite av en nörd som verkligen älskar att plugga och studera. Det är många som inte känner samma sak som jag utan som inte tycker att det är kul. Men jag älskar det! Jag har en otroligt bra lärare och jag tycker verkligen att han kan det här med att lära ut. Det är otroligt viktigt att man har en bra lärare som kan lära ut annars blir utbildningen inte rolig alls. Hur som helst så börjar min utbildning här snart ta slut och jag kommer verkligen att sakna det här stället. Men vem vet, det kanske är något jag behöver läsa i framtiden också, så det kanske inte är över helt än. Jag kommer att hålla ögonen öppna efter intressanta utbildningar som jag skulle kunna studera. Men efter den här utbildningen så kommer jag att få ett nytt jobb som jag verkligen vill ha. Jag behövde nämligen gå en utbildning först för att kunna få det här jobbet så jag gjorde det och nu är det nästan så att jag hellre vill stanna kvar och plugga än att börja på jobbet. Men jag tror nog att det kommer att bli kanon bra det här. Så jag ser verkligen fram emot att få börja på det nya jobbet. Jag vet inte riktigt hur många lektioner det är som jag har kvar men hur som helst så ska jag se till att njuta av varje sekund som jag har kvar på det här stället. Det kommer att kännas konstigt att lämna stället sen dock. Men det är inget jag kan göra.